Statystyki |
Nasi użytkownicy napisali 17220 postów, 3840 tematów
|
Mamy 3737 zarejestrowanych użytkowników
|
Ostatnio zarejestrowana osoba: mondeu
|
|
|
O Portalu Motyle.info (dawniej Motyle.pl) |
Celem tego Portalu jest popularyzacja wiedzy na temat motyli, a także integracja społeczeństwa motylarzy. Tematyka strony to motyle dzienne i nocne oraz wszystko co jest z nimi związane. Sporo uwagi zostało poświęcone takim kwestiom jak fotografowanie motyli, hodowla, zbieranie i preparacja. Istotnym zagadnieniem jest również ochrona motyli i ich siedlisk oraz aspekty prawne. Najwięcej informacji dotyczy polskich motyli, ale motyle świata w tym te egzotyczne, tropikalne również znajdują się kręgu zainteresowań.
Od 24.06.2004r możliwa jest pełna interaktywność użytkowników: wypowiedzi na forum, własna galeria, pisanie komentarzy itd. do czego serdecznie zapraszamy - wystarczy się (darmowo) zarejestrować.
Poinformuj swoich znajomych o tym Portalu.
Zachęcamy do nadsyłania artykułów, recenzji i wszelkiego rodzaju materiałów - zostaną one opublikowane na stronach Portalu.
Jeśli chcesz współzarządzać tą stroną, to napiszdo nas.
Życzymy miłej lektury -Redakcja |
Co to za gatunek? |
Autor: alicja.k0723 @ 2022-06-16, 19:34 |
Czyje to jajka? Przyniosłam dziś do domu na chabrze (16.06.2022r. Chełm, woj. lubelskie)
|
Komentarze: 1 :: Zobacz komentarze (Dodaj swój komentarz) |
Czy http://sklep.tropicalinsects.com/ jest wciaz czynne? |
Autor: lara @ 2022-01-06, 22:46 |
Gdy wchodzi się na strone widnieje duzy czerwony napis "Od 1 stycznia 2022 roku działalność sklepu zostanie zawieszona" ale produkty całyczas widnieją a w regulaminie nic o tym nie pisze .
|
Komentarze: 0 :: Zobacz komentarze (Dodaj swój komentarz) |
Jaki to gatunek? gasienica z salaty |
Autor: paulina6789 @ 2021-11-30, 20:54 |
Czesc!
Znalazlam w slacie taka gasienice i nie mam serca jej po prostu wyrzucic...
Od tygodnia siedzi w sloiku, najpierw bardzo duzo jadla - teraz sie przepoczwarza, jest juz brazowa i malo sie rusza.
Czy moglby ktos pomoc mi okreslic co to za gatunek i jak sie nia dalej opiekowac?
|
Komentarze: 7 :: Zobacz komentarze (Dodaj swój komentarz) |
|
|
|