Przepraszam, to ty zachowujesz się chamsko bo cały czas wytykasz mi jaki to jestem głupi i wogóle jak to możliwe żeby człowiek interesujący się motylami nie mógł ich zabijać.
A co do tego forum to mi jest to obojętne czy będę się udzielać tu czy moge znaleźć inne forum polskie lub zagraniczne na którym będą milsi ludzie którzy nie będą jechać kogoś za jego poglądy.
mi jaki to jestem głupi i wogóle jak to możliwe żeby człowiek interesujący się motylami nie mógł ich zabijać.
Jak do tej pory ani razu nie stwierdziłem że jesteś głupi - podobnie jak reszta zwracam ci uwagę że nikt nie zabija dla przyjemności - przeczytaj wpis dot. niepylaka. ale po prostu części gatunków nie da się oznaczyć inaczej. Koniec kropka. Nikt z nas nie zmusza cie również do zabijania - to sprawa indiwidualna szanujemy twoje podejście - ty uszanuj nasze. Znam wiele osób które robią zdjęcia - ale nigdy do głowy by im nie przyszło mówić ze ktoś jest be bo zabija motyle.
SiejeOwies napisał/a:
A co do tego forum to mi jest to obojętne czy będę się udzielać tu czy moge znaleźć inne forum
Zainteresowanie grupą: Motyle dzienne i niektóre macro
Wysłany: 2007-06-22, 11:27
Pisząc swój ostatni post:
Cytat:
pisanie o tym na forum entomologicznym to jak wtykanie kija w mrowisko.
przewidziałem taki właśnie rozwój dyskusji. Jestem pewny, że nikt z oponentów swego zdania nie zmieni, choćby napisano jeszcze 100 postów. Sugeruję dalszą dyskusję w prywatnej korespondencji, szkoda pamięci na serwerze.
ja tez jestem przeciwna zabijaniu zwierząt, jednka niektórych motyli jest dużo zresztą i tak każdy owad żyje niedługi czas, i ginie... Za w jakichś zaroślach, a mozna go mieć w gablocie i przyjrzec sie mu "z bliska." to nauka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum