Zainteresowanie grupą: Motyle dzienne i niektóre macro
Wysłany: 2006-06-16, 18:38
Kolego ots128
Nie trzeba być geniuszem komputerowym, by w 30 sekund znaleźć w Internecie kilka stron ze zdjęciami gąsienicy apolla!!
Ale nie dlatego Ci odpisuję. Przejrzałem Twoje posty na tym forum. Bijesz wszelkie rekordy w ilości błędów ortograficznych. Doliczyłem się ich 20. Oto niektóre z 3 czerwca:
13.24
Cytat:
z gury
,
15.00
Cytat:
wiencej
,
19.24
Cytat:
rubcie
19.33
Cytat:
wychodowanych
19.52
Cytat:
muwi
,
20.02
Cytat:
wiencej
itd...
Sądzę, że aktualnie "studiujesz" w szkole podstawowej, bo nie ośmieliłbym się napisać że w gimnazjum, by nie obrazić milionów innych polskich gimnazjalistów. Zastanów się co i jak piszesz, bo to czyta cała Polska, a także Ci za granicą, którzy znają język polski.
Zainteresowanie grupą: Motyle Nocne i inne
Wiek: 40 Dołączył: 02 Cze 2006 Posty: 108 Skąd: Lublin/Przemyśl
Wysłany: 2006-06-17, 21:40
przepraszam ale każdemu może sie zdażyć a dlatego tak pisze bo mi sie klawiatura zacina i psuje więc nie powiniście tak pisać ale przepraszam i prosze nie wypominajcie mi tego nie robie tego specjalnie !
Ots128 Wypominać nie będziemy pod warunkiem, że będziesz się bardziej starał - informacje, które są dostępne jak na dłoni, chcesz żebyśmy podawali Ci na tacy - jak pisała Catocala - samodzielnie znalezione dają więcej satysfakcji.
I proszę bądź na tyle odważny by przyznawać się do błędów - jakoś nie chce mi się wieżyć, że klawiatura zacina Ci się akurat tak, by powstał fonetyczny odpowiednik wyrazu.
Bart Simpson zawsze najpierw sprawdza na Google, a Ty...?
(niestety wcięło mi gdzieś polską wersję obrazka)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum