Moni
Zainteresowanie grupą: motyle dzienne i nocne
Wysłany: 2010-11-03, 14:34 Pytanie
Czy obecnie nie powinnam już prosić o rozpoznanie bądź sprawdzenie, bo jest praktycznie po sezonie??? Może jeszcze ktoś spróbuje odpowiedzieć na mój post dot. między innymi gąsienic?
Dziękuję.
Monika
Zainteresowanie grupą: Motyle dzienne i niektóre macro
Wysłany: 2010-11-03, 21:22
Cytat:
Czy obecnie nie powinnam już prosić o rozpoznanie bądź sprawdzenie, bo jest praktycznie po sezonie???
Tym się Moniko nie przejmuj - szczególnie że Twoje zdjęcia są dosyć porządnie opisywane (data, miejsce). Jeśli jest przy zdjęciu informacja gdzie i kiedy je zrobiono, to data umieszczenia fotki na forum nie jest taka istotna.
Co do oznaczania gąsienic, to nie zawsze jest to takie proste, stąd niektóre posty są po prostu bez odpowiedzi. Szczególnie, gdy dotyczy to (jak w Twoim przypadku) gąsienic mikrów, lub oczenic.
_________________ Antek
Moni
Zainteresowanie grupą: motyle dzienne i nocne
Wysłany: 2010-11-05, 14:05
Dziękuję za odpowiedź na moje pytanie, wolałabym jednak uzyskać odpowiedź na post dot. gąsienic (i 1-go motylka) . Wiem że to jest trudne, sama szukam, próbuję coś dopasować ale często bez efektów a chciałabym posegregować i nazwać zgromadzone w tym roku zdjęcia.
Monika.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum