Motylex
Zainteresowanie grupą: Ogólnie
Wysłany: 2007-03-22, 13:20 Wirtualne motyle
Witam,
dzisiaj przypadkowo po obejrzeniu reklamy dotarłem na stronę gdzie, w dużym skrócie, można się bawić i opiekować motylami. Są one odwzorowane bardzo realistycznie, dlatego też mam pyutanie - czy symbolizują istniejące gatunki, czy tez sa po prostu ladnym wymyslem jakiegos grafika? Napisałem już do admina tej strony ale nie wiem czy bedzie wiedzial.
Pytam tutaj, bo wg google to jest najbardziej odpowiednie miejsce
obejrzałem to... chyba kiedyś otworzę okno i wywalę swojego kompa. Jakiś surrealizm, ale na pewno nie w typie płonącej żyrafy. Przygnębiający. Czy to coś na kształt pieska którego trzeba karmić, usypiać i wywalać kupki? Z drugiej strony może za jakiś czas pozostaną nam tylko wiartualne motyle?
Zainteresowanie grupą: Motyle dzienne i niektóre macro
Wysłany: 2007-03-22, 23:02
A w kwestii formalnej - latające po stronie tytułowej motyle to nieźle odwzorowane rzeczywiście istniejące gatunki, tyle że nie polskie, a nawet nie europejskie.
_________________ Antek
Ostatnio zmieniony przez Kwiczala Antoni 2007-03-23, 12:03, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum