Zainteresowanie grupą: Motyle dzienne i niektóre macro
Wysłany: 2007-05-19, 20:35
Limit oczywiście istnieje, ale jest to kilkadziesiąt MB, i nie sadzę byś go przekroczył (sam możesz to sprawdzić w swoim profilu). Spróbuj jutro rano. Czasem serwer jest przeciążony i nie chce zapisywać załączników.
_________________ Antek
Ronnie
Zainteresowanie grupą: Rhopalocera
Wysłany: 2007-05-20, 13:10
ech nie wychodzi :/:/:/
[ Dodano: 2007-05-20, 14:11 ]
o udało się nareszcie:) pomóżcie go oznaczyć, to jakiś pospolity czerwończyk prawda?
Ronnie
Zainteresowanie grupą: Rhopalocera
Wysłany: 2007-05-21, 16:24
dzięki wielkie, i za pomoc w oznaczeniu i za pochwały
Robert Rosa
Zainteresowanie grupą: Lepidoptera
Wysłany: 2007-05-21, 22:04
Adam ma rację ... to śieżo wylęgnięta samica tityrusa... ileż ja razy u siebie się na to nabrałem... ostatnio przedwczoraj ... tak pięknie mieniły się fioletem, że nawet transekta założyłem i zliczyłem ... 8 sztuk... tityrusa... nie komentujcie ... u helle linia kropek na przednim skrzydle przy zewnętrznym brzegu jest "idealnym" łukiem ... chyba... raczej....
pozdro
I chyba masz rację Robi - faktycznie ta linia kropek przy brzegu skrzydła, nie zwróciłem na to uwagi, cóż, jak pisałem nie mam opatrzenia tego fioletka. BTW - jakby była fota spodu skrzydeł, to nie byłoby wątpliwości
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum