Wysłany: 2007-08-24, 08:24 Żarówki rtęciowe 400W po 2,50 zł
Uwaga !!!
Agencja Mienia Wojskowego sprzedaje żarówki rtęciowe 400W po 2,50 za sztukę - jeśli ktoś z Olsztyna to niech pędzi!!! i da znać - chętnie odkupię od niego z 100% zyskiem
http://www.amw.com.pl/rsm....php?info_id=58
Na stronie napisane jest "lampa rtęciowa". Czy ktoś się orientuje jakie to może być duże? Bo jade za kilka dni do dziewczyny do Elbląga i zastanawiam się, czy po drodze nie wstąpić do Olsztyna (nie wiem, czy będę miał odpowiednie połączenie). Jeśli sprzęt nie jest zbyt duży, to mógłbym wziąć kilka sztuk, jeśli jeszcze będą...
Jestem teraz w Elblągu. W Olsztynie byłem i kupiłem żarówki, ale tylko 4, bo tylko tyle się w bagażu zmieściło...
Na pocieszenie dodam, że byłem chyba pierwszym, który te żarówki kupił, a magazynier mówił, żebym poczekał to będzie przecena
Żarówki do pracy potrzebują dławika, którego jednak w Agencji Mienia Wojskowego nie sprzedają, więc będzie trzeba szukać go gdzie indziej...
Zainteresowanie grupą: Motyle dzienne i niektóre macro
Wysłany: 2008-05-16, 17:25
Temat jest z sierpnia ubiegłego roku. Nie wiadomo, czy te rtęciówki jeszcze tam są (warto by to wpierw sprawdzić). I nie zapomnijcie, że to rtęciówki dławikowe. By ją uruchomić, konieczny jest dodatkowy dławik, którego za darmo nikt nie da (warto się upewnić, czy do rtęciówek tej mocy można dostać dławik w swojej okolicy).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum