Zainteresowanie grupą: Motyle Nocne i inne
Wiek: 40 Dołączył: 02 Cze 2006 Posty: 108 Skąd: Lublin/Przemyśl
Wysłany: 2006-07-23, 20:35 Zawisaki
Przepraszm ale nie mogłem umieścić tego tematu wcześniej bo zostałem zbanowany ale dzięki uprzejmości administratora tego forum zostałem odbanowany SERDECZNIE DZIęKUJę!!
Za to że chce wynagrodzić szkody pojechałem do Bieszczad poglądać góry(Tarnice itp.) no i może jak będe mieć siłę zobacze jakiegoś zwierza..........
No i ide do punktu gdzie sie kupuje mapy (tj. pod Tarnicą) na belce koło tego sklepiku co widzę ??? Na 90% Nastrosza Pawika no i właczam aparacik i zrobilem kilka fotek:P no i daje je wam żeby poglądać. A że teraz jestem w schronisku PTTK pisze przez intenet na komurce i mi sie troszke nie udaje i daje wam te zdjęcia.
[ Dodano: 2006-07-23, 20:46 ]
nie udaje sie mi wkleić zdjęć jak ktos chce zobaczyć to napiszcie maila a ja będę próbował !!
_________________ [ ... ]
Gość
Wysłany: 2006-07-23, 21:33
a gdzie przeprosiny dla reszty uzytkownikow za te numery ktore nawiwijaleś , bo chyba bez powodu cie nie zbanowal szef
Gość
Wysłany: 2006-07-23, 21:34
aaa widze gdzies indziej jest to ale tu tez wypadalo by to napisac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum