Pewnie to dla Was trywialne, ale nie mogę go zidentyfikować Dlatego proszę o pomoc i z góry dziękuję Wybaczcie słabą jakość zdjęcie, ale to jedyne jakie udało mi się pstryknąć Nie chciał diabelec jeden pozować
Masz jakieś koknkretne propozycje odnośnie tych ograniczeń?
Alicja Gość
Wysłany: 2006-07-27, 10:11
poprostu trudno sie wstawia zdjecia do albumu - zdjecia moga byc tej samej wielkosci a beda miec wiecej albo mniej kB
Czemu niemożna ich wstawiać w orginalnej wielkosci ?
Przeciesz sa darmowe serwery do hostowania i zamiast wstawiac zdjecie z komputera mozna by bylo podac link do zdjecia w sieci
Zasadniczo to mnie to nie przeszkadza. Może przyzwyczaiłem się na foto-portalach Ma to też dobrą stronę. Zmniejszone zdjęcie jest zawsze gorsze od oryginału więc ew. złodziej kradnie "chudą rybkę" Poza tym zmniejszanie zmusza do zastanowienia się czy naprawdę chcę to zdjęcie pokazać POzdrawiam i jeszcze raz wielkie dzięki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum