Wysłany: 2007-02-26, 16:26 Obserwacje motyli w nowym sezonie
Zaczyna się nowy sezon - uruchomiłem mały systemik do wprowadzania obserwacji motyli na stronie Motyle Europy .
Opcja dodawania nowych rekordów jest dostępna dla upoważnionych użytkowników po zalogowaniu. Jeśli są jacyś chętni do wprowadzania danych - proszę o kontakt (najlepiej mailem - jak ktoś nie pamięta adres jest na stronie) w celu aktywacji odpowiednich uprawnień. Jeśli ktoś nie ma jeszcze konta na stronie - niech najpierw założy konto
Pozdrawiam
Chciałam dopisać pierwszego zauważonego motylka, ale nie mam tej 100% pewności czy był to rusałka pokrzywnik czy może rusałka wierzbowiec, bo śmignął mi szybko przed oczyma. Jednak pierwszy motyl już 8 marca, to chyba swoisty rekord.
Amvaradel - to zupełnie normalne o tej porze roku. Przez wiele lat widuję motyle dzienne latające od początku marca, a nocne pojawiają się już dużo wcześniej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum